INLINE - Vrata brez vidnih podbojev

(26 glasov, povprečje 4.81 od 5)

Posebnost inline vrat brez vidnih podbojev je da se zlijejo s steno in so skoraj nevidna. Vse več kupcev se odloča za inline vrata. Inline vrata od stene loči le ozka reža in vidna kljuka v večini primerov brez ključavnice.

Profil je posebej primeren za najmodernejše ambiente in omogoča montažo vratnih kril v leseni, stekleni ali kombinirani izvedbi. Prednost profila je tudi v tem, da omogoča montažo vratnega krila z odpiranjem v prostor ali iz prostora. Pri izbiri inline vrat brez vidnih podbojev omejitev praktično ni. Stanka lahko izbere inline vrata brez vidnih podbojev v vseh mogočih kombinacijah. Vratno krilo je mogoče pobarvati v barvo stene oziroma po RAL vzorcu, lahko so lesena, oblečena v tapeto ali usnje, steklena, profilirana itd. Najbolj prodajana so inline vrata brez vidnih podbojev v barvi stene predvsem bela, vse več imamo naročil strank katere se odločijo da na taka vrata montirajo samo kljuko brez ključavnice, kar daje vratom še bolj moderen oziroma minimalističen pridih.

Kakšna INLINE vrata izbrati?

V povezavi do kataloga, na vaši levi strani si lahko ogledate vsa vrata z vidnimi podboji, ki jih lahko ravnotako izdelamo tudi v izvedbi INLINE kar pomeni, da so brez vidnih podbojev. Kliknite na sličico na vaši levi strani in si oglejte katalog.

 

ZAKAJ IZBRATI INLINE VRATA ?

  • So zadnja moda internih designov in pomenijo privarčevanje na prostoru. Po izračunih se privarčuje 5% prostora. Če računamo za stanovanje 50m2: 5% pomeni 2,5m2, če je povprečna cena kvadratnega metra 2000 €/m2 pomeni to 5000 € privarčevanega denarja, kar pomeni da so vrata praktično brezplačna
  • Vizualno so poravnana s steno in praktično nevidna - največkrat so v isti barvi kot je stena.

 

MONTAŽA INLINE VRAT BREZ VIDNIH PODBOJEV

Pri montaži inline vrat brez vidnih podbojev je pomembno da so stene ravne. Profil skritega podboja je namenjen podometni montaži ali montaži v suho montažne pregradne stene. Profil omogoča skoraj nevidno montažo vratnega krila v ravnini s steno.

Podboj notranjih inline vrat mora biti skrit pod omet oziroma mavčno ploščo. Inline vrata se lahko odpirajo tako navzven kot navznoter do 180 stopinj. Za montažo vrat brez vidnih podbojev se odločajo tako pri novogradnjah kot pri prenovah. Montirali smo že vrata brez vidnih podbojev  višine 300 cm in širine 120cm, tako da omejitev glede dimenzij praktično ni.

 

VRATA S SKRITIMI PODBOJI CENA

Cene vrat brez vidnih podbojev se gibljejo od 500 € navzgor. Cena je odvisna od posameznega modela vrat. V vrata brez vidnih podbojev vgrajujemo najkvalitetnejše materiale skrita nasadila simonswerk, magnetno ključavnico, okvir vrat je sestavljen iz vezane in masivne plošče.

 

PREREZ INLINE VRAT BREZ VIDNIH PODBOJEV

prerez inline vrat brez vidnih podbojev1


prerez inline vrat brez vidnih podbojev2

 

SLIKE VRAT BREZ VIDNIH PODBOJEV
VIDEOPOSNETEK VRAT BREZ VIDNIH PODBOJEV


 povprasevanje  

Katalog notranjih vrat

katalog notranjih vrat valles
Katalog notranjih vrat

 

boniteta

 

Načini plačila

bancno nakazilo

paypal varno placilo

Garancije

30

5

slo

100

Trenutne akcije parketa. Preverite!

kerlesLogo2     mize stoli slika     najem avtodoma     spinalis