skip to Main Content
Responsive Menu Layout
4.4/5 - (47 votes)

Ladijski pod hrast primeren za talno gretje – Country charm kolekcija

Ladijski pod je primeren za talno gretje

Country charm kolekcija ponuja pristno kmečki izgled talnega obloga s široko paleto prednosti. Kolekcija je primerna za talno gretje, kar zagotavlja udobno stopanje tudi v hladnejših mesecih. Poleg tega, pa ima kolekcija tudi izjemen estetski učinek, ki doda vašemu prostoru pridih rustikalnega šarma.

Visokokakovostni materiali

Vsi parketi iz Country charm kolekcije so narejeni iz visokokakovostnega slavonskega hrasta, ki je znan po svoji trajnosti in odpornosti proti obrabi. Zgornji sloj parketa je izdelan iz skrbno izbranih kosov hrasta, kar poudarja naravno lepoto lesa in zagotavlja unikatno teksturo, ki je značilna za naravni les. Poleg tega, je parket v celoti izdelan iz ekoloških materialov, ki ne škodujejo okolju in jih je enostavno reciklirati.

Stabilna in trajna struktura

Country charm kolekcija se ponaša z debelino 14mm in debelim spodnjim slojem iz furnirane plošče breze, kar omogoča stabilno in trajno strukturo talne obloge. Ta debelina parketa zagotavlja, da bo vaša talna obloga trajna in da bo zdržala dolgo časa, kar pomeni, da ne boste potrebovali pogostih popravil in menjav.

Ogled slik ladijskega poda

Različne širine in barve

Parketi iz Country charm kolekcije so na voljo v širinah 70 ali 90 mm, kar omogoča izbiro glede na vaše potrebe in želje. Širši parket vam daje vtis večjega in prostornejšega prostora. Ožji parket pa je primeren za manjše sobe in prinaša občutek intimnosti in topline. Kolekcija ponuja pet različnih barv, ki jih lahko prilagodite svojemu okusu in stilu notranje opreme. Končna površinska obdelava z oljenjem in krtačenjem pa daje vaši talni oblogi eleganten rustikalen videz.

Dodaja čaroben videz in zagotavlja udobno in prijetno stopanje

Ladijski pod (kolekcija gotovega parketa Country charm) iz slavonskega hrasta je odlična izbira za talno oblogo, ki prinese naravni rustikalen šarm in je primerna za talno gretje. Ta visoko kakovostna in trajna talna obloga dodaja čaroben videz in prijetno stopanje v vašem domu.

Spletna trgovina

Back To Top
Open chat
Pozdravljeni 👋
Kako vam lahko pomagamo?