skip to Main Content
Responsive Menu Layout
4.8/5 - (22 votes)

Inline vrata – notranja vrata s skritimi podboji

Posebnost vrat brez vidnih podbojev je da se zlijejo s steno in so skoraj nevidna. Vse več kupcev se odloča za vrata brez vidnih podbojev. Vrata od stene loči le ozka reža in vidna kljuka v večini primerov brez ključavnice.

Profil je posebej primeren za najmodernejše ambiente in omogoča montažo vratnih kril v leseni, stekleni ali kombinirani izvedbi. Prednost profila je tudi v tem, da omogoča montažo vratnega krila z odpiranjem v prostor ali iz prostora. Pri izbiri vrat brez vidnih podbojev omejitev praktično ni. Stranka lahko izbere vrata v vseh mogočih kombinacijah. Vratno krilo je mogoče pobarvati v barvo stene oziroma po RAL vzorcu, lahko so lesena, oblečena v tapeto ali usnje, steklena, profilirana itd. Najbolj prodajana so vrata brez vidnih podbojev v barvi stene predvsem bela, vse več imamo naročil strank katere se odločijo da na taka vrata montirajo samo kljuko brez ključavnice, kar daje vratom še bolj moderen oziroma minimalističen pridih.

Zakaj izbrati inline vrata brez vidnih podbojev?

  • Vizualno so poravnana s steno in praktično nevidna – največkrat so v isti barvi kot je stena.
  • So zadnja moda internih designov in pomenijo privarčevanje na prostoru. Po izračunih se privarčuje 5% prostora. Če računamo za stanovanje 50m2: 5% pomeni 2,5 m2, če je povprečna cena kvadratnega metra 2000 €/m2 pomeni to 5000 € privarčevanega denarja, kar pomeni da so vrata praktično brezplačna.
  • Pestra izbira različnih modelov inline vrat. Na voljo v različnih slogih in barvah, kar vam omogoča, da jih prilagodite vašemu notranjemu dekorju. Torej, če želite dodati sodoben videz vašemu domu, so inline vrata odlična izbira!

Montaža inline vrat

Pri montaži inline vrat je pomembno da so stene ravne. Profil skritega podboja je namenjen podometni montaži ali montaži v suho montažne pregradne stene. Profil omogoča skoraj nevidno montažo vratnega krila v ravnini s steno.

Podboj notranjih vrat mora biti skrit pod omet oziroma mavčno ploščo. Vrata se lahko odpirajo tako navzven kot navznoter do 180 stopinj. Za montažo vrat se odločajo tako pri novogradnjah kot pri prenovah. Montirali smo že vrata brez vidnih podbojev višine 300 cm in širine 120 cm, tako da omejitev glede dimenzij praktično ni.

Cena inline vrat (vrata brez vidnih podbojev)

Cene inline vrat se gibljejo od 600 € navzgor. Cena je odvisna od posameznega modela vrat. V vrata brez vidnih podbojev vgrajujemo najbolj kakovostne materiale skrita nasadila simonswerk, magnetno ključavnico, lakirane MDF plošče …

Pri nakupu inline vrat je pomembno, da se posvetujete s strokovnjakom, ki vam bo pomagal pri izbiri vrat, ki bodo ustrezali vašim potrebam. Skupaj z elegantnim videzom ter drugimi prednostmi, ki jih ponujajo inline vrata so zagotovo vredna razmisleka za vsakogar, ki želi dodati nekaj posebnega svojemu domu.

Prerez inline vrat

Inline vrata lesena
Inline vrata z dvojno zasteklitvijo

Slike vrat brez vidnih podbojev

Inline Vrata Brez Vidnih Podbojev
Inline Vrata
Inline Siva Vrata
Vrata Po Meri
Vrata Brez Vidnih Podbojev
Vrata Brez Okvirjev
Notranja Vrata S Skritimi Podboji
Back To Top
Začni pogovor
1
💬 Ali potrebujete pomoč?
Scan the code
Pozdravljeni! 👋
Kako vam lahko pomagamo?