skip to Main Content
Responsive Menu Layout
4.6/5 - (5 votes)

Klasičen parket – masivni postaja znova vse bolj priljubljena talna obloga v primeru da nimamo tal s toplovodnim talnim ogrevanjem. Stalno imamo na zalogi masivni klasični in kant parket v različnih kvalitetetah in dimenzijah. Izbirate lahko med različnimi drevesnimi vrstami: teak, hrast, jesen, bukev.
Parket si je mogoče ogledati v naših salonih v Ljubljani in Sežani.

Parket vam tudi strokovno položimo in končno lakiramo ali oljimo. Spodaj si lahko ogledate reference po posameznih objektih.

VSE NA ENEM MESTU ➔ parket, stopnice, notranja vrata, lesene terase

Klasičen parket – masivni

Odkrijte lepoto in trajnost klasičnega masivnega parketa. Dovolite, da vam naša kakovostna talna obloga pripelje naravo kar v vaš dom.

Klasičen parket že od nekdaj velja za simbol elegancije in prestiža. Ta cenjen material, ki je brezčasen in se izjemno lepo prilega vsem slogom opreme, zato je pravi izbor za vse, ki si želite v svojem domu eleganco, trajnost in toplino.

Naš masivni parket je oblikovan iz najboljših vrst lesa, to pa mu zagotavlja dolgo življenjsko dobo in odlično odpornost na obrabo. Izdelan je z izjemno preciznostjo, ki zagotavlja enostavno in hitro polaganje ter trajno in brezhibno zaključeno površino.

Izberite naš klasični parket in dobili boste trajnostno ter naravi prijazno rešitev za vaš dom. Leseni tla pomagajo uravnavati vlažnost, s tem pa zagotavljajo odlično toplotno izolacijo, s čimer boste ohranili pri ogrevanju.

Naše številne zadovoljne stranke potrjujejo našo zavezanost kakovosti in zadovoljstvu.

Reference masivni kmečki pod

Vas zanima več? Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo predstavili naše izdelke ter vam svetovali pri izbiri pravega parketa za vaš dom. Zaupajte nam in dovolite, da vaš dom obogatimo s toplino in elegance klasičnega masivnega parketa.

Back To Top
Začni pogovor
1
💬 Ali potrebujete pomoč?
Pozdravljeni! 👋
Kako vam lahko pomagamo?