skip to Main Content
Responsive Menu Layout
4.6/5 - (5 votes)

Parketarstvo – hobi program

Parketarstvo je storitev, ki zahteva spretnost, izkušnje in natančnost, saj je parket naravni material, ki se odziva na temperaturo prostora in vlažnost.

Ponujamo visoko kakovostne storitve parketarstva – hobi program, ki zajemajo polaganje, obnovo in vzdrževanje parketnih talnih oblog. Naši izkušeni parketarji imajo dolgoletne izkušenje iz področja polaganja parketa in pri tem uporabljajo najbolj kakovostne materiale ter orodja za doseganje optimalnih rezultatov.

Razrez in rezanje plošč

V podjetju Valles vam v sklopu prodaje izdelkov za hobi program nudimo tudi razrez plošč in rezanje plošč po meri.

Ne glede na to, ali potrebujete parket za vaš dom ali pa material za vaše projekte, vam nudimo natančen razrez plošč, ki bo ustrezal vašim specifičnim potrebam.

Poleg razreza nudimo tudi storitev rezanja plošč. Naša natančna rezalna oprema omogoča enostavno in strokovno rezanje plošč na želeno velikost. Ker imamo v naboru bogat izbor plošč različnih vrst lesa in finišev, boste pri nas zagotovo našli pravo rešitev za vaš okus in slog.

Če iščete kakovostne izdelke za hobi program, ki vključujejo rezanje in razrez plošč, smo tu za vas.

Polaganje parketa

Poleg tega ponujamo tudi storitve, ki zajemajo polaganje parketa po meri. Izbirate lahko med različnimi tehnikami polaganja: klasični parket, ribja kost, lamelni parket in druge. Poleg tega ponujamo tudi obnovo parketa, vključno z brušenjem in lakiranjem, odstranjevanjem prask ter drugih poškodb pa tudi popravilo poškodovanih območij. Poskrbeli bomo tudi za redno čiščenje in nego talnih oblog.

Naši kakovostni materiali in sodobna oprema zagotavljajo trajno talno oblogo. Storitve polaganja parketov nudimo tako poslovnim kot tudi zasebnim strankam. Pohvalimo se lahko tudi z zelo uspešnimi večjimi projekti, na katere smo zelo ponosni.

Nudimo visoko kakovostne storitve parketarstva in si prizadevamo, da so naše stranke zadovoljne z opravljeno storitvijo. Naši strokovnjaki vas bodo prijazno vodili skozi celoten proces od načrtovanja pa vse do dokončanja projekta. Zagotavljamo profesionalno svetovanje in strokovno izvedbo naših storitev.

Z veseljem vam bomo pomagali izbrati prave izdelke in vam zagotovili strokovno podporo pri uresničevanju vaših ustvarjalnih projektov.

Nudimo:

• Razrez ploskovnega materiala na želeno mero.

• Hobby program (razrez ivernih plošč, robljenje robnega in ABS traka, vezane plošče, iveral, MDF plošč …)

• CNC razrez in obdelava plošč

• Izvajamo tudi robljenje in hobby razrez iverala

• Razrez gradbenih plošč za opažne sisteme

Klasični parket slavonski hrast rustik in polaganje parketa

Polaganje parketa

Vaš kupljen parket vam strokovno položimo.

Za pri nas kupljen parket vam poleg 30 letne garancije nudimo tudi 5 letno garancijo na polaganje parketa.

Postopek postavljanja parketa od izmere do končne izdelave.

Galerija fotografij

Back To Top
Open chat
Pozdravljeni 👋
Kako vam lahko pomagamo?