skip to Main Content
Responsive Menu Layout
4.7/5 - (4 votes)

MDF plošče

MDF plošče – Ugodnosti:

  • Velika izbira za vse namene uporabe
  • Na zalogi
  • Razrez MDF plošč
  • Možnost dostave

Vrste MDF plošč na zalogi:

  • MDF in HDF surove plošče
  • Oplemenitene plošče obojestransko bele
  • MDF SB za globinsko rezkanje
  • Lesomali za hrbtišča omar

MDF plošče oziroma mediapan plošča nastane iz izbranih lesnih sekancev razdrobljenih na vlakna in zmešanih s sečninskimi smolami. Na zalogi imamo  plošče proizvajalca FANTONI za različne namene uporabe. Uporabljajo se za: barvanje, furniranje, embalažo …

Plošče so lahko v surovem stanju ali oplemenitene v raznih dekorjih. Obstajajo tudi vlagoodporne in ognjeodporne plošče za namene specialne uporabe. Plošče se uporabljajo predvsem v pohištveni industriji. Na zalogi imamo plošče v vseh debelinah. Najmanjši nakup je ena plošča.

Dimenzije MDF plošč:
2800×2200 mm, 2620×2200 mm, 3660×1870 mm, 4250×2200 mm in 5600×2200 mm

Debelina MDF plošč:
1,8 – 50 mm

Teža in gostota:
750 – 1000 kg/m3

MDF

MDF plošča – Akcija

MDF standard, surovi, E5-CARB P2 TSCA CERT., B2, PEFC Certifikat

Debeline: 8 mm, 10 mm, 12 mm, 16 mm, 18 mm, 19 mm, 22 mm

Debeline: 10 mm, 16 mm, 18 mm, 19 mm, 22 mm

V podjetju Valles ponujamo MDF plošče visoke kakovosti, ki so izvrstna rešitev za preoblikovanje vaših notranjih prostorov. Specializirani smo za proizvodnjo in prodajo vrhunskih MDF plošč, ki ustrezajo tudi najzahtevnejšim standardom industrije.

Na voljo imamo široko paleto velikosti, debelin in zaključnih površin MDF plošč, zato boste med bogatim naborom zagotovo našli pravo rešitev zase: za vgradnjo notranjih vrat, izdelavo pohištva, oblaganje sten ali druge oblikovalske projekte.

Vrhunsko razmerje med ceno in kakovostjo potrjujejo tudi naše številne zadovoljne stranke. Pri nas boste dobili vse na enem mestu, saj poleg odličnih izdelkov ponujamo tudi strokovno svetovanje in storitev polaganja. Z veseljem bomo prisluhnili vašim željam in vam pomagali izbrati pravo rešitev za vas in vaš dom.

MDF za globinsko rezkanje
MDF plošča - oplemenitena
Lesomal
Vezane in lesene plošče imamo na zalogi v Sežani in Postojni. Blago se pošilja prek dostavnih služb oz. je možen oseben dvig v skladišču po predhodnem dogovoru z naročilnico.
Back To Top
Začni pogovor
1
💬 Ali potrebujete pomoč?
Pozdravljeni! 👋
Kako vam lahko pomagamo?