skip to Main Content
Responsive Menu Layout
4.6/5 - (7 votes)

V naših salonih si lahko ogledate stopnice lesene, moderne furnirane, stopnice iz parketa, zunanje ter masivne stopnice.

Ker se sami ukvarjamo s toniranjem in oljenjem parketa vam lahko vaše stopnice toniramo v isti odtenek kot parket. Najbolj prodajane so furnirane stopnice in stopnice iz parketa z belim čelom iz knaufa ali iveral plošče. Zunanje stopnice izdelujemo predvsem iz eksotičnega lesa s katerimi izdelujemo terase.

Stopnice vam lahko različno površinsko obdelamo:

Beljenje lesa (Najbolj moderen je trenutno rahlo posvetljen hrast. Lahko dosežemo barvo surovega hrasta v naravi.)
Toniranje (omogoča izdelavo stopnic v poljubno barvo)
Lakiranje
Oljenje z Osmo olji
Voskanje, peskanje, krtačenje …

VSE NA ENEM MESTU ➔ parket, stopnice, notranja vrata, lesene terase

Kaj izbrati?

Stopnice niso samo funkcionalen element. Pravilna izbira je ključna, saj bodo vašemu domu dale prav poseben pečat. Kontaktirajte nas in skupaj bomo izbrali pravo izbiro za vaš dom ali poslovni prostor.

Lesene stopnice

Vsekakor ni dvoma o tem, da so stopnice eden najpomembnejših elementov v vsakem večnadstropnem domu ali stavbi. Poleg tega, da povezujejo različne ravni, objektu tudi dodajo karakter in eleganco. Ne veste kako izbrati prave? Z veseljem vam bomo pomagali in skupaj bomo izbrali pravo rešitev za vaš dom.

Lesene stopnice so zaradi unikatne estetika in praktičnosti postale priljubljen trend v sodobnih domovih. Les kot material doda toplino in naravno teksturo vašemu domu, to pa ustvarja prijetno in domače vzdušje. V Vallesu ponujamo pestro izbiro lesenih stopnic, ki so skrbno izdelane iz najboljše kakovosti lesa. Vsaka stopnica je oblikovana z mislijo na vaš dom in izdelana s preciznostjo.

Stopnice hrast

Zunanje stopnice

Zunanje stopnice so prav tako pomemben element pri oblikovanju zunanjosti vašega doma ali poslovnega prostora. V Vallesu vam nudimo vrhunsko izdelavo zunanjih stopnišč, ki so odporna na vremenske vplive in zagotavljajo dolgotrajno učinkovitost.

Back To Top
Začni pogovor
1
💬 Ali potrebujete pomoč?
Pozdravljeni! 👋
Kako vam lahko pomagamo?