skip to Main Content
Responsive Menu Layout
5/5 - (6 votes)

V našem salonu si lahko ogledate različne modele notranjih vrat.  Na voljo so: lesena notranja vrata, drsna vrata, bela notranja vrata ter steklena notranja vrata. Vsa vrata so visoke kvalitete sestavljena iz masivnega polnila, skritih nasadil in magnetne ključavnice.

Med najbolj prodajanimi so bela notranja vrata, ki so tudi najcenejša in se odlično podajo v povezavi s parketom. Na voljo tudi inline vrata (vrata brez vidnih podbojev), drsna vrata, vrata z odpiranjem v podboj.

Spodaj nekaj slik montiranih vrat.

VSE NA ENEM MESTU ➔ parket, stopnice, notranja vrata, lesene terase

Vrata so ena izmed ključnih komponent vsakega doma ali poslovnega prostora. Določajo tok svetlobe, zraka in zvoka, istočasno pa služijo kot pomemben estetski element, ki dopolnjuje celotno zasnovo prostora ter mu doda svoj pečat.

Bela notranja vrata

Bela notranja vrata so v zadnjem času postala zelo popularna, predvsem zaradi svoje prečiščene estetike in univerzalnosti. Nudijo sodoben in čist videz, katerega boste brez težav vključili v različne notranje stile – od minimalističnega do rustikalnega. Njihova svetla barva pomaga odbijati svetlobo, vizalno naredijo prostor svetlejši in večji. Bela barva ustvarja občutek čistosti in reda, kar lahko v dom vnese tudi občutek harmonije in miru.

Drsna vrata

Drsna vrata bodo izvrstna izbira za majhne prostore in predele, kjer je prostor za odpiranje klasičnih vrat omejen. Omogočajo nemoten prehod in hkrati delujejo tudi kot čudovit dekorativni element. Bela drsna vrata lahko dodatno pripomorejo k občutku prostornosti in v prostor vnesejo moderni estetski pridih.

Vrata s podbojem

Ta vrata so edinstvena rešitev, ki zagotavlja brezhiben zaključek pri vgradnji. Podboj skriva robove vrat in steno, to pa ustvarja bolj končan in profesionalen videz. Bela notranja vrata s podbojem so odlična izbira za tiste, ki iščejo vrhunski estetski učinek z dodano vrednostjo funkcionalnosti.

Pri izbiri vrat je odvisnih več dejavnikov, vključno s stilom, prostorom in praktičnostjo. Če razmišljate o novih vratih za vaš dom ali poslovni prostor, se obrnite na nas, podjetje Valles. Naša strokovna ekipa je specializirana za zagotavljanje kakovostnih rešitev, ki ustrezajo vašim specifičnim potrebam in pričakovanjem. Z veseljem bomo prisluhnili vašim željam in skupaj bomo našli popolno rešitev za vaš dom.

Vrata brez vidnih podbojev
Back To Top
Open chat
Pozdravljeni 👋
Kako vam lahko pomagamo?