skip to Main Content
Responsive Menu Layout
4.6/5 - (28 votes)

Spodaj si lahko ogledate reference položenega lesenega poda hrast. Masiven parket je primeren za vse vrste podlag kjer ni talnega ogrevanja.

Stalno imamo na zalogi masiven les slavonski hrast v dimenziji 800-2000x160x21 mm – možne so različne površinske obdelave:

Pobrani robovi
Krtačenje
Oljenje osmo
Možnost strojnega oljenja v različne barvne odtenke.

V salonu Ljubljana in Sežana si lahko ogledate položen masivni parket hrast oljen v več barvnih odtenkih. Parket vam tudi strokovno položimo.

VSE NA ENEM MESTU ➔ parket, stopnice, notranja vrata, lesene terase

Ladijski pod – masiven parket

Odkrijte lepoto in obstojnost našega masivnega parketa. Izdelan je iz naravnega slavonskega hrasta in velja za enega najbolj trpežnih ter estetsko privlačnih vrst lesa. Ta kakovosten les se bo lepo podal prav vsak prostor.

Značilnosti slavonskega hrasta, kot so trdna struktura in bogata barva, se povezujejo z neprekosljivo trajnostjo in praktičnostjo. Zaradi vsega tega ja naš masiven parket popolna izbira za vse, ki iščete idealno ravnotežje med funkcionalnostjo in stilom. Razkošna tekstura slavonskega hrasta da vsakemu kosu masivnega parketa unikaten pridih in vzdušje, ki odraža naravno lepoto lesa.

Naravni toni hrastovega lesa, njegovi vzorci in unikatne grčaste teksture so v popolnem sozvočju z vsakim stilom notranje opreme in sicer tako sodobnim kot tudi tradicionalnim. Ta leseni pod bo vsakemu prostoru dodal edinstveno eleganco in toplino.

V Vallesu se zavedamo kako pomemben je lesen pod za celotno podobo prostora. Zato vam ponujamo celovito storitev, od svetovanja pri izbiri, do dostave in montaže. Naša strokovna ekipa bo poskrbela, da bomo skupaj izbrali popolno izbiro za vaš dom.

V naši zbirki masivnih parketov lahko najdete široko paleto barv, vzorcev in končnih obdelav, ki ustrezajo vsakemu okusu in potrebam. Oglejte si našo ponudbo in odkrijte, kako lahko kakovosten, lep in trajen slavonski hrastov masiven parket spremeni tudi vaš prostor.

Back To Top
Open chat
Pozdravljeni 👋
Kako vam lahko pomagamo?