skip to Main Content
Responsive Menu Layout
4/5 - (3 votes)

Vrata predstavljajo v našem življenjskem prostoru več kot le funkcionalni del. So meja med našo zasebnostjo in zunanjih svetom. Z izbiro določenih vrat izrazimo tudi svoj okus, stil in stališče. So ključnega pomena za vsak prostor, saj imajo poleg praktičnosti tudi estetski komponento.

Velikokrat pa se srečamo pred izzivom katero vrst vrat bi izbrali. Pri tem vam bomo v podjetju Valles z veseljem pomagali. Prisluhnili bomo vašim željam, se jim prilagodili, skupaj pa bomo izbrali idealno izbiro za vas in vaš dom.

V Vallesu ponujamo vrsto inovativnih rešitev, ki združujejo funkcionalnost in estetiko na kar najbolj dovršen način. V naši paleti izdelkov boste našli različne izvedbe vrat kot so: notranja, brez vidnih podbojev, lesena, moderna in drsna vrata.

Katera vrata izbrati?

Notranja vrata

V prvem koraku je dobro razmisliti o vašem osebnem slogu ter kako se ta ujema z estetiko in arhitekturo vašega doma. V naši ponudbi notranjih vrat boste zagotovo našli takšna, ki se bodo najbolje ujela z vašim domom in osebnim slogom.

Vrata brez vidnih podbojev

Vas mika ideja o minimalizmu? Potem bo izbira vrat brez vidnih podbojev prava izbira za vas. Združujejo moderno oblikovanje in funkcionalnost, ki se lepo zlije z arhitekturo prostora.

Lesena notranja vrata

To je odlična izbira za vse, ki cenite naravne materiale in klasično estetiko. Les vnese toplino v vsak prostor in ponuja širok spekter oblikovalskih možnosti. Ker naša ponudba zajema različne vrste lesa in oblike, boste zagotovo našli izbiro, ki se najbolj ujema z vašim domom.

Valles - drsna vrata hrast r1

Moderna notranja vrata

Če si v vašem domu želite pridih sodobnosti, potem izberite moderna notranja vrata. Oblikovana so z uporabo najnovejših trendov in tehnologij, ki zagotavljajo, da bo vaš ambient deloval bolj sodobno še dolgo po nakupu vrat.

Back To Top
Open chat
Pozdravljeni 👋
Kako vam lahko pomagamo?