skip to Main Content
Responsive Menu Layout
4.5/5 - (2 votes)

Iverne plošče so eden izmed najpogosteje uporabljenih lesnih materialov. Zaradi svojih specifičnih lastnosti so namenjene številnim možnostim nadaljnje obdelave za namene pohištvene in gradbene industrije.

Možnosti uporabe v pohištveni industriji:

  • Za furniranje s plemenitimi furnirji
  • Za oblepljanje s PVC ali melaminskimi folijami
  • Za oblepljanje z laminat/ultrapas ploščami
  • Za lakiranje ali barvanje
  • Za tapiciranje …

Možnosti uporabe v gradbeništvu:

  • Za pregrade
  • Za zaščito
  • Za podkonstrukcije
  • Talne in stenske podloge …

Dimenzije:
2750 x 2070 mm, 2800 x 2070 mm, 2820 x 2070 mm, 2800 x 2200 mm, 5500 x 2070 mm

Debelina:
8, 10, 12, 13, 16, 18, 19, 22, 25, 28, 30, 32, 34, 35 mm

Iverne plošče

Surova iverna plošča – Akcija

Kvaliteta E1, format 2800×2070. Velikost plošče 5,80 m².

Debelina: 10 mm, 12 mm, 16 mm, 18 mm, 28 mm, 22 mm, 25 mm, 40 mm

Iverne plošče

Iverne plošče so ključen gradbeni material, ki omogoča izjemno prilagodljivost in estetsko dovršenost pri notranjem oblikovanju.

Ne glede na to, ali ustvarjate pohištvo, garderobno omaro, kuhinjo ali police, bodo surove plošče Kastamonu zagotovile stabilnost in dolgo življenjsko dobo vaših izdelkov.

V naši ponudbi lahko najdete iverne plošče različnih dimenzij, ki omogočajo prilagodljivost pri vsaki aplikaciji.

Plošče se bodo lepo podale tako v domače okolje kot v poslovne prostore. Njihova enostavna obdelava in vgradnja omogočata uresničitev različnih oblikovalskih vizij. Pri izbiri surovih ivernih plošč KASTAMONU se lahko povsem zanesete ne njihovo vrhunsko kakovost. Z njimi boste ustvarili prijeten ambient, ki bo hkrati funkcionalen, eleganten in trajnosten.

Naša ponudba

Naše strokovno osebje vam bo z veseljem svetovalo pri izbiri pravega materiala za vaše projekte in vam pomagalo doseči popolno harmonijo med estetiko, funkcionalnostjo in trajnostjo.

V podjetju Valles vam nudimo plošče Kastamonu po konkurenčnih cenah. Poleg tega vam nudimo strokovno svetovanje in pomagamo pri izbiri pravega materiala za vaš projekt.

Stopite v stik z nami danes in se prepričajte, zakaj so surove iverne plošče KASTAMONU prva izbira strokovnjakov. Skupaj bomo našli popolno izbiro za vaše prostore, v katerih se bosta vedno znova počutili fantastično.

Vezane in lesene plošče imamo na zalogi v Sežani in Postojni. Blago se pošilja prek dostavnih služb oz. je možen oseben dvig v skladišču po predhodnem dogovoru z naročilnico.
Back To Top
Začni pogovor
1
💬 Ali potrebujete pomoč?
Pozdravljeni! 👋
Kako vam lahko pomagamo?