skip to Main Content
Responsive Menu Layout
4.2/5 - (5 votes)

Lesene terase

Ponudimo vam lahko različne deske in lesene plošče za teraso v domačih in tujih drevesnih vrstah. Ukvarjamo se tudi z izdelavo teras, reference si lahko pogledate spodaj.

Med najbolj prodajanimi terasami so terase iz lesa ipe (južnoafriški teak) in cumaru, cenovno dostopnejša rešitev so lesene plošče iz termo jesena katere si lahko postavite sami.

Površina lesenih teras je lahko rebrana ali pa gladka. Najboljše razmerje med kvaliteto in ceno so lesene plošče iz termo jesena ali ipe deske manjših dimenzij (do dolžine 1800 mm).

VSE NA ENEM MESTU ➔ parket, stopnice, notranja vrata, lesene terase

Naše raznolike ponudbe lesenih teras so prilagojene vašim edinstvenim željam in zahtevam. Z odličnim naborom domačih in tujih drevesnih vrst vam omogočamo, da izberete teraso, ki popolnoma ustreza vašemu okusu in slogu.

Ne glede na to, ali imate majhen balkon ali razkošno teraso, vam bomo pomagali oblikovati in uresničiti vaše sanje. Naše lesene terase so namreč prilagodljive različnim dimenzijam, vzorcem in površinskim obdelavam, ki jih bomo skrbno izdelali po vaših željah.

Naše stranke so navdušene nad kakovostjo in estetiko naših lesenih teras. Zaupajte nam svoje sanje o idealni leseni terasi, mi pa vam bomo pomagali, da jih uresničite. Še danes nas kontaktirajte in skupaj bomo našli pravo rešitev za vas.

Več informacij o lesenih terasah in pogosta vprašanja glede izdelave le-teh lahko najdete tukaj – https://valles.si/lesene-terase/

Back To Top
Open chat
Pozdravljeni 👋
Kako vam lahko pomagamo?