skip to Main Content
Responsive Menu Layout
5/5 - (2 votes)

Talne obloge

Izbira talne obloge je lahko precejšen izziv, vendar pa je izbira pravih ključna, saj so estetski in funkcionalen element, hkrati pa vplivajo na zvočno ter toplotno izolacijo. Če k projektu prenove pristopite premišljeno, z ustreznimi informacijami in pravim strokovnjakom, pa je lahko izbira povsem preprost in zabaven postopek.

Parket je eden izmed najbolj priljubljenih materialov za talne obloge. Zaradi svoje naravne topline in lepote se uporabljajo v spalnicah, dnevnih sobah, pisarnah in drugih prostorih. Pričara občutek domačnosti in udobja.

Še posebej je priljubljen gotovi parket, ki je že vnaprej obdelan in pripravljen za polaganje. Ta vrsta je popolna za vse, ki si želite hitro in brez večjega nereda prenoviti svoje prostore.

V naši pestri ponudbi boste našli: dvoslojni gotovi parket, troslojni parket, ladijski pod, klasični parket, kant parket, vinilne talne obloge, lesene terase in še marsikaj.

Terra nova nova 190 mm

PVC talne obloge predstavljajo vrhunsko kombinacijo elegantnosti in trajnosti. Izdelane so iz izjemno odpornega materiala, ki prestane visoko prometnost in težje obremenitve, istočasno pa ohranja svoj prvotni videz. So popolnoa rešitev za vse, ki iščete vzdržljivost brez kompromisov pri estetiki.

Vinilne talne obloge so priljubljena izbira za tiste, ki iščejo vsestransko in učinkovito rešitev. Ponujajo izvrstno toplotno in zvočno izolacijo ter se ponašajo z enostavno in hitro montažo.

Kako izbrati pravo talno oblogo?

Določite potrebe vašega prostora

Je to prostor, kjer potrebujete trpežno talno oblogo kot so vezane ali OSB plošče? Če si želite ustvariti toplo in prijetno vzdušje bo prava izbira parket. Če iščete obloge, ki so vodoodporne in enostavne za čiščenje potem bodo za vas najverjetneje prave PVC obloge

Premislite koliko denarja ste pripravljeni odšteti

Ta podatek je ključnega pomena. V vsakem primeru pa boste pri Vallesu našli nekaj zase, saj imamo res pestro ponudbo raznih talnih oblog.

Vinilne talne obloge cena

Zagotovo se sprašujete kako je s ceno pri vinilnih talnih oblogah. Zagotavljamo, da boste pri nas dobili kakovostne vinil talne obloge po cenovno dostopnih cenah. Naše vinilne talne obloge ponujajo popolno kombinacijo stila, udobja in trajnosti po neprimerljivo konkurenčnih cenah.

Pridite na ogled vzorcev
Najlažje se boste za izbiro odločili, če boste vzorec videli v živo na lastne oči. Pri nas v salonu si boste vzorce lahko ogledali, naročite pa jih lahko tudi po pošti.

Izberite strokovno pomoč

V podjetju Valles se zavedamo pomembnosti odločitve talnih oblog in imamo pripravljeno široko ponudbo različnih materialov ter tipov talnih oblog. Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem pomagali pri ustrezni izbiri za vas in vaš dom ter vas vodili skozi celoten nakupi proces.

Najbolj prodajane talne obloge

Back To Top
Open chat
Pozdravljeni 👋
Kako vam lahko pomagamo?