skip to Main Content
Responsive Menu Layout

Iveral KASTAMONU D129 bela 2800mm x 2070mm x 18mm PS11

63,50 (77,47 z DDV)

Naročilo večjih količin
V primeru večjih količin plošč pošljite povpraševanje glede dostave in cen na info@valles.si.

Šifra: 35161 Kategorija:

Opis

Kako vam je všeč vsebina?

Iveral beli 18mm ps11 je lahko prava rešitev tudi za vaš dom.

Oplemenitene iverne plošče oz. iveral se uporabljajo predvsem pri izdelavi vseh vrst pohištva. Izbiramo lahko med različnimi barvami in lesnimi dekorji. So enostavne za čiščenje in odporne na praske. Na razpolago 40 različnih vzorcev.

Iveral KASTAMONU 

Iveral plošče so vrsta iverice, ki se uporablja za izdelavo pohištva in notranje opreme. Izdelane so iz lesnih vlaken, ki so stisnjena skupaj z lepilom, da tvorijo trdno in stabilno ploščo. Glavna prednost iveral plošč je njihova trpežnost in odpornost na obrabo, kar jih naredi idealne za izdelavo pohištva, ki se pogosto uporablja. Poleg tega so iveral plošče precej cenejše kot masivni les ali furnir, kar omogoča cenovno ugodnejše pohištvo za potrošnike.

Iveral KASTAMONU ponuja odlično rešitev, ki ne bo le izpolnil, temveč presegel vaša pričakovanja. Če razmišljate o prenovi svojega doma ali poslovnega prostora, bo ta kakovosten material prava izbira za vas. Združuje visoko trdnost, estetiko in dolgo življenjsko dobo. So zelo odporni na obrabo, vlago in praske.

V podjetju Valles smo zavezani k odličnosti storitev, zato vam bo naša ekipa strokovnjakov z veseljem pomagala na vsakem koraku vašega projekta. Smo več kot le dobavitelj. Smo partnerji, ki se zavezujemo k vašemu uspehu. Z veseljem bomo skupaj z vami našli idelano rešitev za vas in vaš dom. Prizadevamo si, da vsakemu kupcu zagotovimo individualen pristop, ki temelji na razumevanju njegovih želja in potreb.

Obiščite nas v naših prodajnih salonih v Sežani in Ljubljani in doživite kakovost iveral beli 18mm ps11 iz prve roke.

Dodatne informacije

Teža73,0296 kg
Back To Top
Open chat
Pozdravljeni 👋
Kako vam lahko pomagamo?