skip to Main Content
Responsive Menu Layout

Klasični parket natur klase

Odkrijte elegantno lepoto našega klasičnega parketa, ki s svojo vrhunsko kakovostjo, trajnostjo in čudovito estetiko poskrbi za brezčasno vrednost in luksuz v vašem domu.

Cena: od 29€/m2 dalje + DDV, odvisno od dimenzije katera je na voljo.

Za več informacij nam pošljite e-mail na info@valles.si.

Cena je brez DDV. V primeru polaganje je DDV 9,5%.

Polaganje parketa
V primeru da vas zanima tudi polaganje parketa pošljite povpraševanje na info@valles.si.

Povpraševanje
Kategorija: Oznaka:

Opis

Kako vam je všeč vsebina?

Naš klasični parket natur klase je izdelan iz najkakovostnejšega lesa, ki presega standarde kakovosti in zagotavlja izjemen izgled vaših tal.

Vsak kos našega parketa prefinjen in je unikaten, saj ga odlikuje značilna naravna lepota. Je izredno vzdržljiv in odporen na obrabo. Poleg tega je tudi topel na otip, v vaš dom pa bo vnesel domačnost ter toplino.

Se odločate za prenovo ali pa načrtujete novogradnjo? Klasični parket natur klase bo izvrstna izbira za vas. S svojo estetiko, trajnostjo in eleganco je pravi dodatek k vsakemu domu.

V Vallesu se zavedamo, da je talna obloga eden najpomembnejših elementov vsakega prostora. Naše številne zadovoljne stranke potrjujejo našo predanost kakovosti, trajnosti in estetiki. Prepričani smo, da boste z našo ponudbo in storitvami zadovoljni tudi vi.

Z veseljem vam bomo pomagali pri idealni izbiri za vas in vaš dom. Lepo vabljeni tudi v naša dva salona (v Ljubljani in Sežani), kjer si boste posamezne vzorce parketov lahko ogledali kar v živo.

Dodatne informacije

Vrsta lesa

hrast

Vrsta parketa

klasični parket

Klasa

natur

Zaščita

surov

Debelina

20 mm

Širina

52 mm

Dolžina

300 mm

Back To Top
Open chat
Pozdravljeni 👋
Kako vam lahko pomagamo?