skip to Main Content
Responsive Menu Layout

OSB plošče 2500×1250 mm RAVNI ROB

12,0034,69

Naročilo večjih količin
V primeru večjih količin plošč pošljite povpraševanje glede dostave in cen na info@valles.si.

Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

5/5 - (1 vote)

OSB plošče 2500 x 1250 mm PERO IN UTOR na zalogi v debelinah 10, 12, 15, 18 mm. Možnost dostave in razreza.

OSB3 plošča je vsestranski gradbeni material, ki se uporablja za različne namene. Ta plošča je narejena iz naravnega lesa in je zelo priljubljene pri gradnji hiš, pohištva in drugih gradbenih projektov.

Kaj so OSB plošče?

OSB plošče so narejene iz naravnega lesa, ki je zdrobljen in nato oblikovan v plasti. Te plasti so nato vezane skupaj z lepilom, da tvorijo trdno in trpežno ploščo. Obstajajo različne vrste OSB plošč, ki se razlikujejo po velikosti, debelini in drugih lastnostih.

Prednosti OSB plošč

  1. Trajnost: so zelo trpežne in vzdržljive. Zaradi svoje sestave in obdelave so vlagoodporne, odporne na gnilobo in plesni. To jih naredi primerno izbiro za gradnjo hiš, še posebej za strešne obloge in stene.
  2. Cenovno ugodne:  so precej cenejše kot drugi gradbeni materiali, kot so lesene deske ali mavčne plošče. To jih naredi zelo dostopne za gradbenike in druge uporabnike.
  3. Enostavne za obdelavo:  so lahke, enostavne za prenašanje in obdelavo. Zaradi svoje sestave so primerne za rezkanje, vrtanje, žaganje in druge postopke.

Vrste OSB plošč

  1. Plošče s perom in utorom: Te plošče imajo na robovih posebne utori in peresa, ki omogočajo preprosto in hitro povezovanje med ploščami. To jih naredi idealno izbiro za gradnjo hiš, kjer je pomembno, da so stene in streha tesno povezane.
  2. Plošče z ravnim robom: Te plošče imajo na robovih ravne robove in so zasnovane za aplikacije, kjer je potrebna prilagodljivost dimenzij. To jih naredi primerno izbiro za gradnjo pohištva in drugih projektov, kjer je potrebno natančno prilagajanje dimenzij.

Cene OSB plošč si lahko ogledate na https://www.valles.si/akcije/osb-plosce 

OSB3 plošča je lahko prava odločitev tudi za vaš dom. Pokličite nas in skupaj z našim strokovnim osebjem poiščite pravo rešitev za vaš dom.

Dodatne informacije

TežaNi na voljo
Back To Top
Začni pogovor
1
💬 Ali potrebujete pomoč?
Scan the code
Imate vprašanje o tem izdelku?
Pišite nam in z veseljem vam bomo pomagali!