skip to Main Content
Responsive Menu Layout

Vezana plošča topol 2520 x 1870 mm, kvaliteta B/BB

50,89215,00

Vezana plošča topol je enostavna za obdelavo, kar pomeni, da jo je mogoče z lahkoto rezati, stružiti, vrtati in površinsko obdelati. Plošča je na voljo v različnih debelinah in dimenzijah.

Naročilo večjih količin
V primeru večjih količin plošč pošljite povpraševanje glede dostave in cen na info@valles.si.

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,

Opis

5/5 - (1 vote)

Topol vezana plošča se uporablja predvsem za izdelavo notranje opreme in pohištva. Izdelana je iz naravnega lesa topola, ki je znan po svoji lahki in mehki strukturi ter enostavnosti obdelave.

Plošča je sestavljena iz več plasti furnirja. Te so med seboj zlepljene pod visokim pritiskom in temperaturo, kar ji daje izjemno trdnost in stabilnost. Primerna je za izdelavo pohištva, notranjih stenskih oblog, vrat, omar, laserski razrez, avtodomov, lahkih prikolic in drugih notranjih elementov.

Poleg vseh prednosti je plošča tudi enostavna za obdelavo. Z lahkoto jo je mogoče rezati, stružiti, vrtati in površinsko obdelati. Zaradi svoje lahke in mehke strukture pa se uporablja tudi pri izdelavi glasbil. Omogoča lasereski razrez plošč.

Na voljo je v različnih debelinah, dimenzijah in kakovostih, odvisno od namena uporabe. Vezana plošča topol je lahka, enostavna za obdelavo in se dobro prilega različnim stilom notranje opreme. Zaradi omenjenega je priljubljena med mizarji, notranjimi oblikovalci in drugimi ustvarjalci.

V podjetju Valles smo zavezani k ponujanju najboljših rešitev za naše stranke. Naše vezane plošče so izdelane z visoko preciznostjo in izjemno pozornostjo do detajlov. V kolikor potrebujete pomoč pri pravi izbiri materialov in storitev za vaš dom, pa vam bo naše strokovno osebje z veseljem pomagalo.

Veselimo se vašega klica ali obiska v enem izmed naših salonov, ki se nahajata v Ljubljani (Škofljica) in Sežani.

Dodatne informacije

TežaNi na voljo
DimenzijeNi na voljo
Back To Top
Open chat
Pozdravljeni 👋
Kako vam lahko pomagamo?